Монстр глибини

7 серпня 2018
В українському прокаті стартує показ масштабного екшен-трилера "Мег", присвяченого протистоянню Джейсона Стейтема та безжальної доісторичної акули.
Сюжет екранізації бестселера Стіва Елтена розповідає про колишнього елітного пілота глибоководних апаратів ВМФ США, а нині дайвера-рятувальника Джонаса Тейлора (Стейтем), до якого звертається китайський океанограф з проханням прийти на допомогу вченим, що опинилися в пастці. Річ у тім, що підводно-дослідницька експедиція піддалася атаці гігантської доісторичної акули - Мегалодону, яка вважалася вимерлою багато сотень років тому. Тепер Тейлору доведеться врятувати застряглих на глибині Тихого океану вчених і зустрітися віч-на-віч з найбільшим з хижаків всіх часів, перемагаючи власний страх і ризикуючи життям. Але мало хто знає, що Джонас вже стикався з жахливою 75-метровою акулою.
Над сценарієм фільму працював Джеймс Вандербілт ("День незалежності: Відродження", "Робокоп"), режисером виступив Джон Тертелтауб ("Скарб нації"). Також ролі в проекті виконали Лі Бінбін, Рубі Роуз, Джессіка МакНемі, Кліфф Кертіс, Рейн Вілсон і Роберт Тейлор.
Який фільм чекаєте найбільше?
1
10%
2
20%
2
20%
1
10%
4
40%
0
0%
0
0%
Всього проголосувало: 10
Їжак Сонік 3
Дивіться з 20.12.2024

telegraminstagramfacebooktiktokyoutube