"Супутник запрошує в магічне Задзеркалля з Алісою"

26 травня 2016

Зустрічайте в прокаті вихід одного з найяскравіших фільмів 2016 року - "Аліса в Задзеркаллі". Це видовищна пригода, в якій беруть участь незабутні герої історій Льюїса Керролла. Аліса потрапляє в чарівний світ Задзеркалля, де їй потрібно врятувати Божевільного Капелюшника і розкрити підступну Червону королеву. У Задзеркаллі на Алісу чекає безліч пригод, вражень та друзів.

Режисером казкової картини виступив Джеймс Бобін, який привніс свій власний, унікальний погляд на світ, створений знаменитим кінорежисером Тімом Бертоном у фільмі "Аліса в Країні чудес".

Фільм Disney "Аліса в Задзеркаллі" знову збирає разом акторів, які знімалися в незабутньому блокбастері 2010 року - в тому числі, на знімальному майданчику фільму з'явилися Джонні Депп, Енн Хетуей, Міа Васиковська, Метт Луккас і Хелена Бонем Картер. На глядачів також чекає зустріч з новими героями, яких зіграють Ріс Іванс і Саша Барон.

Головний саундтрек до фільму виконала співачка Пінк, композиція "Just Like Fire" стала першим синглом співачки за останні три роки. До слова, це не єдиний саундтрек до "Аліси в Задзеркаллі", над яким попрацювала співачка. Вона також записала кавер на композицію під назвою "White Rabbit", яка вперше прозвучала у виконанні Jefferson Airplane в 1967 році.

Кінотеатр Супутник бажає всім приємного перегляду!

Який фільм чекаєте найбільше?
1
11%
2
22%
2
22%
1
11%
3
33%
0
0%
0
0%
Всього проголосувало: 9
Дедпул і Росомаха
Дивіться з 25.07.2024

telegraminstagramfacebooktiktokyoutube