Райан Гослінг розширює горизонти

17 жовтня 2018
У прокат виходить "Перша людина" - новий фільм від творця "Ла-Ла Ленда" Дем'єна Шазелла. Цього разу американський режисер представляє на суд глядачам не запаморочливий мюзикл, а драматичний байопік про Ніла Армстронга - першу людину, яка ступила на поверхню Місяця. У ролі Ніла Армстронга в екранізації книги Джеймса Р. Хенсен "Перша людина: життя Ніла Армстронга" виступає Райан Гослінг.

Після харизматичної "Одержимості" та пронизливо яскравого "Ла-Ла Ленда" 33-річний вундеркінд Дем'єн Шазелл прийняв пропозицію від голлівудських босів і виступив постановником байопіку про одного з найголовніших американських героїв - Ніла Армстронга. Не всі шанувальники молодого режисера зможуть прийняти і полюбити його новий фільм - занадто сильно він відрізняється від двох попередніх його робіт. Потрібно розуміти, що "Перша людина" - це, перш за все, продюсерський проект Стівена Спілберга та оскароносного сценариста Джоша Сінгера ("У центрі уваги"). У фільмі знялися: Клер Фой, Райан Гослінг, Пабло Шрайбер, Крістофер Ебботт.

Повна драматизму історія про безмежну сміливість, рішучість і героїзм людини, яка першою ступила на Місяць. Творець фільму постарався не просто викласти хронологію подій, що змінили світ, але показати, через які випробування довелося пройти астронавту, перш ніж стати легендою. Це розповідь про фізичні та моральна страждання, які переживали Армстронг і члени його родини на шляху до великої мрії. А ще ця стрічка про кохання, віру в успіх і про те, яке це - бути дружиною героя, який ризикує своїм життям, але в нагороду отримує всесвітню славу та визнання.

Який фільм чекаєте найбільше?
4
80%
0
0%
0
0%
0
0%
1
20%
0
0%
Всього проголосувало: 5
Майнкрафт
Дивіться з 03.04.2025

telegraminstagramfacebooktiktokyoutube