Кохання і гумор: DZIDZIO покаже свій "Перший раз"

23 жовтня 2018
Українські кіномани вже з 25 жовтня можуть подивитися нову романтичну комедію "DZIDZIO Перший раз".
Фільм розповість кумедну історію про хлопця, що закохався. Головну роль у комедії зіграв співак Дзідзьо, менш відомий як Михайло Хома. Перед глядачами артист постане у гумористичній ролі парубка, який запізнився на літак до Португалії. Після неприємної розмови з мамою, яка чекала на сина за кордоном, хлопець повинен покинути квартиру в місті та оселитись у дідовій хаті в селі. Однак саме там на Дзідзьо чекають романтичні пригоди та неочікувані випробування.
Михайло Хома виступив автором ідеї та одним з режисерів. Другим режисером виступив Тарас Дронь. Головні ролі в комедії зіграли Сергій Либа (Бодя Павук), Анна Тихомирова (Квітка). Зйомки фільму проходили у Львівській області, в рідному селі Михайла Бортники Жидачівського району.
У всіх буває перший раз. Навіть, у людей відомих. Ця історія про веселого артиста Дзідзьо, який в деяких питаннях і досі залишається дитиною. Вирішити делікатне питання йому не може допомогти ані мама, ані кращий друг. Тут доведеться справлятися самому. Як пройде перший раз Дзідзьо дивіться в кіно.
Який фільм чекаєте найбільше?
2
13%
3
20%
4
27%
1
7%
4
27%
0
0%
1
7%
Всього проголосувало: 15

telegraminstagramfacebooktiktokyoutube