Частинка різдвяної магії в кіно

11 грудня 2018
На великі екрани виходить українська сімейна комедія "Пригоди S Миколая". Режисером картини є Семен Горов, відомий глядачам за роботами "Вечори на хуторі біля Диканьки", "Божевільний день, або Одруження Фігаро", "Сорочинський ярмарок" та ін.
Фільм "https://kinoafisha.ua/ua/films/dekabrskaya-skazka-ili-prikluacseniya-svyatogo-nikolaya" розповість про пригоди другокласника Артема, чия сім'я недавно переїхала з великого міста в будинок в Карпатах. До Артема напередодні Дня Святого Миколая несподівано приходить злодій в костюмі Миколая. Хлопчику разом із сестрою-підлітком і місцевими дітлахами доводиться проявити справжню згуртованість, сміливість і винахідливість, щоб перемогти лиходія та врятувати справжнього Святого.
"Пригоди S Миколая" – це історія про дорослішання, про віру в казку, про те, що дива можуть змінити життя на краще, подарувати радість, дружбу і кохання. За задумом творців, проект тричі змінював назву. Перша, робоча назва "Груднева казка", яка містила акцент на атмосфері зимових свят, поступилася "Пригодам С. Миколая", як історії одного з головних героїв картини, і нарешті стала "Пригодами S Миколая" – чарівника і супергероя Супер Миколая.
У стрічці Маша Єфросиніна спробувала себе в ролі модного блогера та мами головного героя, а Василь Вірастюк зіграв головного антагоніста – бандита "Кабана". Юні актори Максим Лучак та Іванна Бородай виконали ролі брата та сестри – Артема і Полі. Польський актор Пшемислав Ципріаньський виконав роль батька малого Артема, Супер Миколая зіграв Григорій Боковенко.
На великих екранах "Пригоди S Миколая" можна буде переглянути вже 13 грудня цього року.
Який фільм чекаєте найбільше?
20
17%
11
10%
4
3%
4
3%
6
5%
7
6%
30
26%
15
13%
11
10%
7
6%
Всього проголосувало: 115
Джокер: Божевілля на двох
Дивіться з 03.10.2024

telegraminstagramfacebooktiktokyoutube