Українська авантюрна комедія в кіно

28 грудня 2018
У кінотеатрах країни стартує показ української пригодницької стрічки "11 дітей з Моршина", виробництва студії Solar Media Entertainment.
Стрічку "11 дітей з Моршина" зняв Аркадій Непиталюк, який своїм попереднім фільмом "Припутні" зібрав схвалення кінокритиків, а тепер вирішив розважити ширшу аудиторію. Продюсер фільму Сергій Лавренюк розповів, що фільм – це авантюрно-детективна сімейна комедія. За словами Лавренюка, робота над самим фільмом – від оголошення до останнього змонтованого кадру – тривала понад рік. Сценарист кінострічки Аркадій Непиталюк розкрив секрет глядачам, що після перегляду фільму, ніхто не залишиться байдужим: кожен знайде свого улюбленого персонажа, якого буде підтримувати та навіть – співпереживати.
Сімейна авантюрна комедія "11 дітей з Моршина" розповідає про те, що за легендою Моршин був заснований на місці падіння метеорита, який багатий на рідкісний метал – осмій. У бажанні заробити легкі гроші, управителька ТРЦ Сніжана вирішує обдурити всіх і заволодіти коштовним об’єктом. Все б нічого, якби на її шляху не з’явилися 11 дітей з Моршина. Згуртувавшись в єдине ціле заради єдиної мети, вони розпочинають боротьбу з несправедливістю. Чим закінчаться пригоди та чи вдасться Сніжані реалізувати задумане, глядачі зможуть побачити в кіно з 3 січня.
У фільмі знялися: Ада Роговцева, Володимир Горянський, Гарік Корогодський, Ольга Фреймут, Олександр Скічко, Олена Лавренюк, Анатолій Анатоліч, Сергій та Сніжана Бабкіни, Ксенія Жданова, Олександр Піскунов, Людмила Смородина, Людмила Єфименко, Лєра Дідковська, Віталіна Біблів, Назарій Задніпровський. І, звичайно ж, 11 дітей, які й будуть рятувати світ від несправедливості.
Який фільм чекаєте найбільше?
15
16%
7
8%
4
4%
3
3%
5
5%
7
8%
25
27%
11
12%
9
10%
5
5%
Всього проголосувало: 91
Відблиск
Дивіться з 09.05.2024

telegraminstagramfacebooktiktokyoutube