Клінт Іствуд у ролі наркокур'єра

19 лютого 2019
В українському прокаті стартує показ детективного трилера "Наркокур'єр". У фільмі Клінт Іствуд не тільки виконав головну роль, але й виступив як режисер. Володар двох режисерських "Оскарів" і двох режисерських "Золотих глобусів" у свої 88 років продовжує працювати в кадрі, і за камерою. А разом з Іствудом на знімальному майданчику працювали Бредлі Купер, Таісса Фарміга, Енді Гарсіа та інші.

Головний герой картини — літній чоловік, ветеран війни, 87-річний Ерл Стоун. У старого є невеликий бізнес, який все менше й менше приносить дохід. У родині теж не все гладко: з дружиною стосунки розладналися, а діти про існування батьків і не згадують. Стоун шукає хоч якусь роботу, і йому пропонують за непогані гроші стати звичайним водієм. Ерл, звичайно, погоджується не роздумуючи. Незабаром він розуміє, що тут щось нечисто, а ще через деякий час старий усвідомлює, що його втягнули в наркобізнес. Мексиканський картель, наркокур'єром якого він став, є одним з найбільших. Крім того, за Ерлом вже стежать співробітники наркоконтролю.

Стрічка заснована на реальній історії 87-річного наркокур'єра Лео Шарпа, заарештованого у 2011 році. Він вважається найстарішим наркокур'єром у світі.
Це перший проект Іствуда після спортивної драми 2012 року "Кручений м'яч" і його перша головна роль після драми 2008 року в "Гран Торіно".
Який фільм чекаєте найбільше?
1
8%
2
17%
4
33%
1
8%
4
33%
0
0%
0
0%
Всього проголосувало: 12
Материнский інстинкт
Дивіться з 04.04.2024

telegraminstagramfacebooktiktokyoutube