Неймовірна дружба у кіно

13 березня 2019
Французький драматичний пригодницький фільм "Пригоди Мії та білого лева" режисера Жиля де Метра ("Пошуки Алена Дюкасса") виходить в український прокат. У картині "Пригоди Мії та білого лева" (Mia et le lion blanc) знімалися Мелані Лоран, Райан Мак Леннан, Лайонел Ньютон, Ліллієн Дюбе, Брендон Оре, Ленглі Кірквуд, Тесса Джуббер, Даніа Де Вільє, Ешлі Харві та ін.
Кінострічка, яка створена у ко-продукції Франції, ПАР та Німеччини, вже встигла завоювати любов десятків тисяч прихильників, які залишають свої позитивні відгуки на кіноресурсах.
У режисерській роботі француза Жілля Де Метра йдеться про переїзд сім'ї з Лондона в Африку, що особливо важко перенесла 11-річна дівчинка Мія. Змінивши школу, друзів та спосіб життя вона часто конфліктує з батьками та протестує новим змінам. Але в спекотній країні на домашній фермі з'являється біленьке левеня, яке вразило своєю ласкавістю та особливою любов'ю до Мії.
Після нетривалого неприйняття дівчинкою нового друга, вона знаходить у ньому справжню відраду та вірність. Але разом з Мією росло і тигреня, яке за думкою батьків, несло загрозу для сім'ї, через що вони вирішують його продати. Мія наважується на сміливий вчинок і вирішує самотужки врятувати свого найкращого друга.
Нова кінострічка "Пригоди Мії та білого лева" є справді особливою та нестандартною. Режисер картини знімав фільм цілих три роки. А все тому, що він не хотів залучати спецефекти для зняття дублів з твариною, через що найняв цілу команду спеціалістів, яка вчила акторів правильного поводження зі справжнім левом.
Тому юна актриса Даніа Де Вільє взаємодіяла з твариною від самого її народження впродовж усього знімального процесу. Білий лев і справді сприймав дівчинку як безпечну людину, через що теплі відносини між ними на екрані були не награні, а справжні. А сам фільм створений на основі реальної історії, написаною сестрою режисера, яка колись відвідала ферму із розведення левів в Південній Африці.

Який фільм чекаєте найбільше?
20
16%
11
9%
5
4%
6
5%
7
6%
8
6%
33
26%
16
13%
11
9%
8
6%
Всього проголосувало: 125
Ти мене любиш?
Дивіться з 30.05.2024

telegraminstagramfacebooktiktokyoutube