До зустрічі в Сквоті

9 квітня 2019
На великі екрани виходить новий український молодіжний фільм "Сквот 32". Для режисера стрічки Олександра Лідаговського – це перший повнометражний фільм.
Фільм "Сквот32" – це історія про сучасну творчу молодь, яка займається пошуками свого місця у світі. Головна героїня потрапляє у світ сквотерів і занурюється у нього з головою. Сквот – це закинутий і нікому не потрібний будинок, де оселяються молоді люди, які живуть там і творять своє мистецтво. Сквотерів у фільмі зіграли справжні танцюристи, художники, реп-виконавці та інші люди, які пов’язані із сучасним мистецтвом.
Головну чоловічу роль у фільмі зіграв один з кращих bboy світу, чемпіон з брейкінгу, львів’янин Олександр Богачук (DRUD). Для нього це була перша роль у кіно, тому результат його потішив.
Також у ролях: Ігор Левенець, Римаїда Онадська, Сергій Лузановський, Іван Бліндар, Самбо Сандра, Владислав Партика, В'ячеслав Семенченко, Денис Михальченко, Роман Чухманенко, Яна Ісаєнко, Альона Пономаренко, Катерина Бахірка, Валерія Крук, Дмитро Верховецький, Олександр Боднар та інші.
Виробництвом фільму займалися кінокомпанія Garnet International Media Group за підтримки Державного агентства України з питань кіно. То ж не пропустіть нове українське кіно!
Який фільм чекаєте найбільше?
19
17%
10
9%
4
4%
4
4%
6
5%
7
6%
30
27%
14
13%
10
9%
7
6%
Всього проголосувало: 111
Майнкрафт
Дивіться з 03.04.2025

telegraminstagramfacebooktiktokyoutube