Романтика в світі великої політики

25 червня 2019
На великих екранах кінотеатрів країни стартує показ романтичної кінострічки "Божевільна парочка".
Шарлотта Філд - одна з найвпливовіших жінок планети. Цілеспрямована, розумна, чарівна, вона успішна в будь-якій справі, за яку береться. Фред Фларскі - талановитий, але ексцентричний і схильний до саморуйнування журналіст. У них немає нічого спільного крім того, що вона - його перше кохання. І ось через роки вони випадково зустрічаються знову. Фред зачаровує Шарлотту, і вона несподівано для всіх (і для самої себе) наймає його як спічрайтера для своєї передвиборної кампанії ... Їх возз'єднання запускає ланцюжок запаморочливо безглуздих і небезпечних подій світового масштабу.
Сет Роген і Шарліз Терон виступили продюсерами фільму, а їх партнерами по знімальному майданчику стали Олександр Скарсгард, відомий за роллю Тарзана у фільмі "Тарзан. Легенда", Енді Серкіс, який став відомим після ролі Горлума в кінотрилогії "Володар перснів", Джун Рафаель ("Війна наречених", серіал "Парки і зони відпочинку") та інші популярні актори.
Режисером картини став Джонатан Левін, відомий за такими роботами, як "Життя прекрасне", "Як досягти успіху в Америці", "Раш". Зйомки проходили в США і Колумбії та завершилися в січні 2018 року. 
Який фільм чекаєте найбільше?
1
10%
2
20%
2
20%
1
10%
4
40%
0
0%
0
0%
Всього проголосувало: 10
Сезон полювання
Дивіться з 04.04.2024

telegraminstagramfacebooktiktokyoutube