У кіно знову зустрінуться Сара Коннор і Т-800

23 жовтня 2019
На великі екрани кінотеатрів країни виходить фантастичний екшен "Термінатор: Фатум".
Затяті прихильники Арнольда Шварценеггера точно знають, що "Термінатор: Фатум" стане шостою частиною франшизи і що після випуску попереднього епізоду пройшло 4 роки. Однак новачкам фантастичного світу з елементами бойовика варто дізнатися, що картина стане сиквелом фільму "Термінатор 2: Судний день", який вийшов на великий екран у 1991 році.
Події фільму "Термінатор: Фатум" розгортаються у 2022 році. З моменту, коли Сара Конор рятувала свого сина від ідеально вдосконаленого і надпотужного термінатора, пройшло 27 років. Після того технологічний процес активно прорвався вперед, однак навіть за цей розвиток людству доведеться дорого заплатити, адже їхнє існування буде під загрозою. Нова мережа штучного інтелекту під назвою "Легіон" надішле з майбутнього нову модель Термінатора, створеного з рідкого металу. Його прямою ціллю у фільмі стане 18-річна мексиканка Дені Рамос. Для того, аби захистити дівчину, противники термінатора з майбутнього забезпечать їй охорону у вигляді захисниці Грейс, на допомогу якій прийде добре відома фанатам стрічки Сара Конор. Дві неймовірно сильні команди покладуть край боротьбі між машинами та людством.
Головні ролі у фільмі зіграли улюблені актори Арнольд Шварценеггер і Лінда Гемільтон, а до них приєдналися Габріель Луна, який зіграє нового Термінатора, 32-річна Наталія Реєс, якій дісталася роль юної мексиканки, а також Маккензі Девіс, яка стане хороброю захисницею. Режисером фільму виступив Джеймс Кемерон, який працював над першою частиною "Термінатора", що вийшла у 1984 році.
Який фільм чекаєте найбільше?
14
16%
7
8%
4
4%
3
3%
5
6%
7
8%
24
27%
11
12%
9
10%
5
6%
Всього проголосувало: 89
Моана 2
Дивіться з 28.11.2024

telegraminstagramfacebooktiktokyoutube