Джуманджі виходить на новий рівень

11 грудня 2019
На великі екрани кінотеатрів країни виходить пригодницький комедійний екшн "Джуманджі: Наступний рівень".
Фентезійний пригодницький фільм "Джуманджі: Наступний рівень" став третьою стрічкою у франшизі "Джуманджі", а також прямим продовженням картини 2017 року, яка отримала назву "Поклик джунглів".
В основу сюжетів серії фільмів покладені події з книги 1981 року. Її написав та проілюстрував американець Ван Оллсбург. Зйомки фільму 2019 року проходили в Атланті, Нью-Мексико, Калгарі та навіть на Гаваях.
Оскільки у попередній частині стрічки учасники гри втомилися від випробувань і вирішили не лагодити її після поломки, у новому епізоді Спенсер таки вирішує потайки від друзів відремонтувати касету. Через це він знову потрапляє у магічний світ, однак без своїх приятелів. Якось вони, відвідавши його будинок, побачили запущену гру і зрозуміли, що Спенсер перебуває у грі. Вони, не роздумуючи, згуртувалися для того, щоб врятувати друга. Однак вони не знали, що на них чекає пригода з оновленими незрозумілими для них правилами.
Головні ролі "Джуманджі: Наступний рівень" знову виконали Двейн Джонсон, Карен Гіллан, Джек Блек, Кевін Гарт, Нік Джонас та Денні ДеВіто.

Який фільм чекаєте найбільше?
1
13%
2
25%
1
13%
1
13%
3
38%
0
0%
0
0%
Всього проголосувало: 8
Їжак Сонік 3
Дивіться з 20.12.2024

telegraminstagramfacebooktiktokyoutube