Новий сезон полювання на привидів

26 липня 2016

В українському прокаті стартує перезавантаження серії фільмів "Мисливці за привидами" (Ghostbusters). Зйомки третьої частини популярної, а, точніше, вже класичної франшизи буксували півтора десятка років, поки за справу не взявся режисер Пол Фіг. Як зізнався сам постановник, ця робота була особливо відповідальною.
Уже багато років головні герої перших двох фільмів борються з привидами, які активно живуть у Нью-Йорку. Прийшла черга нових захисників заступити на свою зміну. Тепер боротися з новою партією привидів буде жіноча команда: Кейт Маккіннон, Мелісса МакКарті, Крістен Уіг, Сігурні Уівер, - на думку режисера, це кращі комедійні акторки сучасності. Роль недалекого ресепшионіста дісталася Крісу Хемсворту.
За сюжетом Ерін Гілберт і Еббі Йейтс - пара не дуже відомих авторів, які пишуть книгу про те, що привиди реальні. Кількома роками пізніше Ерін Гілберт отримує престижну посаду викладача в Колумбійському університеті, але її книга спливає, і над нею починає сміятися весь педагогічний склад. Коли привиди вторгаються в Манхеттен, Ерін Гілберт знову возз'єднується з Еббі Йейтс, а також з інженером-ядерником Джилліан Хольцманн і працівником метрополітену Петті Толан, щоб врятувати світ від таємничого злого і могутнього демона, який може вселятися в людину .
Насолоджуйтеся черговою порцією пригод і гумору в продовженні гучного сиквела "Мисливці за привидами" в кінотеатрі Супутник.
Який фільм чекаєте найбільше?
1
10%
2
20%
2
20%
1
10%
4
40%
0
0%
0
0%
Всього проголосувало: 10
Ебіґейл
Дивіться з 18.04.2024

telegraminstagramfacebooktiktokyoutube