Українська воєнна драма в кіно

30 листопада 2020
У широкий кінотеатральний прокат виходить фільм "Мати Апостолів". За словами авторів картини, цей фільм - уклін матерям, діти яких загинули, захищаючи Україну
Любов матері — безмірна. Коли її сину загрожує небезпека, вона стрімголов кидається йому на допомогу. Заради порятунку дитини вона здатна на все, навіть пройти крізь пекло війни.
Фільм "Мати Апостолів" знятий за реальними подіями, які відбувалися на сході України у 2014 році, де ще досі тривають бойові дії.
У фільмі "Мати Апостолів" йдеться про матір, яка заради порятунку дитини здатна на все, навіть пройти крізь пекло війни.
Коли Софія дізнається, що літак її сина збито, вона не вагаючись вирушає на його пошуки. Але ніхто і ніде не знає де її син, чи вижив він, чи може в полон попав. Заради його порятунку жінці доведеться відчайдушно пройти крізь небезпечні випробування, ворожу ненависть і погрози. Вона й не здогадується на що спроможна, як змінить її ця жахлива подорож, яка перетворить її зі звичайної людини на велику Матір, що своїм безмірним материнським серцем і любов’ю здатна рятувати навіть пропащі душі ворогів.
Фільм "Мати Апостолів" — унікальний за своєю сценарною формою та дуже сильний емоційно. Знятий він за реальними подіями, які відбувалися на сході України у 2014 році, де ще й дотепер продовжуються бойові дії. Трагізм війни показано через історію однієї людини — матері.
Головні ролі у фільмі виконали Наталія Половинка, Богдан Бенюк, Олександр Пожарський.
Режисер-постановник - Заза Буадзе. Оператор-постановник - Олександр Земляний. Сценарій - Ратха Макеенкова і Заза Буадзе. Композитори - Роман Григорів, Ілля Разумейко. Продюсер - Дмитро Овечкін.Українська воєнна драма в кіно
Який фільм чекаєте найбільше?
1
10%
2
20%
2
20%
1
10%
4
40%
0
0%
0
0%
Всього проголосувало: 10
Останній подих
Дивіться з 04.04.2024

telegraminstagramfacebooktiktokyoutube