Нескорені

20 лютого 2017
В український прокат виходить фільм "Гіркі жнива" - перша англомовна повнометражна ігрова стрічка за участю голлівудських акторів, присвячена темі Голодомору. Минулого року роботу режисера Джорджа Менделюка вже демонстрували на "Берлінале" і Каннському кінофестивалі. Окрім України, фільм покажуть у Британії та США.

Ролі звичайних українців, яким випало жити у часи голоду та колективізації, зіграли Макс Айронс, Саманта Баркс, відома за появою в останній екранізації "Знедолених", Баррі Пеппер, що грав у "Врятувати рядового Раяна" та "Зеленій милі", Теренс Стемп ("Зоряні війни. Епізод 1"). У ролі червоного командира - Тамер Гассан, відомий за серіалом "Гра престолів".

У фільмі грають і українські актори, зокрема Остап Ступка та Олександр Печериця.
Це епічна прониклива сага про велике кохання на тлі трагічних подій української історії початку ХХ століття. Життя молодого хлопця та його коханої змінюється назавжди в 1933-му, коли їхня родина і земляки стають жертвами голодомору та сталінських репресій. Це історія про любов усупереч смерті, непереборну волю до життя і дух боротьби, який не згасити
Який фільм чекаєте найбільше?
1
8%
2
17%
4
33%
1
8%
4
33%
0
0%
0
0%
Всього проголосувало: 12
Ти мене любиш?
Дивіться з 30.05.2024

telegraminstagramfacebooktiktokyoutube