Пориньте у вир фантастики!

27 березня 2017

У прокаті стартує американський фантастичний бойовик "Привид у броні" режисера Руперта Сендерса. Сценарій фільму заснований на однойменній манзі, створеній Масамуне Сіро у 1992 році. Окрім Скарлет Йохансон в картині також знялися Пілку Асбек, Майкл Пітт, Такесі Кітано.

У недалекому майбутньому потреба в державних кордонах цілковито зникає, адже людство і так об’єднане в єдину мережу нейронними імплантантантами. І в такому світі найнебезпечнішими злочинцями вважаються ті, хто може проникати всередину людських думок і контролювати їх.

На заваді нового різновиду злочинності стоїть перша в історії напівлюдина-напівробот у подобі магнетичної Скарлет Йоханссон. Вона очолює спеціальний поліційний підрозділ, який вистежує кібертерористів. Проте в ході цієї боротьби наша героїня з’ясовує, що справжні вороги – це ті, хто її створив; і, як виявляється, створив проти її волі.

Зрештою, фільм ставить питання, яке час від часу турбує кожного з нас: а що ж робить людину людиною? Це, а також творчий акторський підхід Скарлет Йоханссон вирізняє кінострічку "Привид у броні" серед низки стандартних голівудських блокбастерів.

Який фільм чекаєте найбільше?
16
17%
8
8%
4
4%
3
3%
5
5%
7
7%
25
26%
13
14%
9
9%
5
5%
Всього проголосувало: 95
Тихе місце: День перший
Дивіться з 27.06.2024

telegraminstagramfacebooktiktokyoutube