Геошторм: природа проти людства

17 жовтня 2017
Прогноз погоди. З 19 жовтня на всій планеті буде "Геошторм"!

У фільмі "Геошторм" дія розгорнеться в недалекому майбутньому, де протягом десятиліття по планеті вирують стихійні лиха і відбуваються природні катастрофи різних масштабів з важкими наслідками для населення Землі. Уряди всіх провідних світових держав об'єднуються для створення особливої мережі орбітальних станцій, щоб стежити за кліматом планети та намагатися контролювати ситуацію в різних областях і країнах по всьому світу. Два роки все йшло успішно, але ось система дає збій і планеті, як і людської цивілізації, загрожує жахлива катастрофа.

Розробкою системою контролю погоди займалася брати Макс і Джейк, зараз вони знаходяться у сварці та вимушені шукати спільну мову, поки жахливий "Геошторм" не знищив все живе на планеті. Вони розуміють, що їх система не просто зламалася, а була зламана зловмисниками, мета яких, в першу чергу, зробити вдалий замах на президента США під виглядом жахливого шторму.
До акторського складу кінострічки "Геошторм" входять такі голлівудські зірки, як Джерард Батлер, Еббі Корніш, Енді Гарсіа й Ед Харріс, також у фільмі знімалися Джеремі Рей Тейлор, Таліта Бейтман, Джим Стерджесс, Роберт Шиен і інші. Режисером виступив Дін Делвін, більше відомий, як сценарист і продюсер, для нього цей масштабний фільм-катастрофа буде дебютом у великому кіно поза телебачення і серіалів. 
Який фільм чекаєте найбільше?
6
23%
1
4%
2
8%
7
27%
5
19%
0
0%
3
12%
1
4%
1
4%
Всього проголосувало: 26
Ми були рекрутами
Дивіться з 02.05.2024

telegraminstagramfacebooktiktokyoutube