Вони рятують світ

13 листопада 2017
В український прокат 16 листопада виходить фільм "Ліга справедливості". Епічний кінокомікс від режисера Зака Снайдера нарешті збере докупи центральних супергероїв розширеного всесвіту DC: Аквамена, Флеша, Кіборга, Супермена, Бетмена та Чудо-жінку.

Сюжет блокбастера розповість про те, як знову повірив у людство Брюс Уейн (Бен Афлек), надихнувшись самовідданим вчинком Супермена. Бетмен і Чудо-Жінка повинні якомога швидше знайти і зібрати воєдино команду людей з надздібностями, щоб протистояти новій масштабній загрозі. Здавалося б, тепер, коли найсильніші і обдаровані люди планети об’єдналися в безпрецедентну групу – лігу супергероїв, людство може спати спокійно, але не все так легко. До складу супергероїв входять: Бетмен, Чудо-Жінка, Аквамен (Джейсон Момоа), Кіборг (Рей Фішер) і Флеш (Езра Мілер), і ця команда відправляється на пошуки суперлиходія, щоб врятувати планету від нападу катастрофічних масштабів.

Головними антагоністами виступлять Степенвулф (Кіаран Хайндс) і Парадемони. До ролі Альфреда Пеніуорта повернеться Джеремі Айронс, а Марту Кент знову зіграє Дайан Лейн. Крім того, в "Лізі" дебютують Джей Кей Сімонс в ролі Джеймса Гордона, Ембер Херд на образі Заходи – Королеви Атлантиди і подружжя Аквамена і Білі Крудап, що втілює образ батька Флеша. Образ Іполіти, матері Чудо-Жінки і Королеви Теміскіри, вдруге приміряє на себе Коні Нільсен.

Цей фільм стане першим немультиплікаційним проектом, де Ліга справедливості з’явиться в своєму класичному складі (включаючи Супермена, Бетмена і Чудо-Жінку).

Який фільм чекаєте найбільше?
4
80%
0
0%
0
0%
0
0%
1
20%
0
0%
Всього проголосувало: 5
Чужий: Ромул
Дивіться з 15.08.2024

telegraminstagramfacebooktiktokyoutube