День Бабака в пеклі Подарунок убивці

30 листопада 2017
В українському прокаті стартує показ хоррора "Щасливий день смерті" (Happy death day) від студії Blumhouse і режисера Крістофера Лендона ("Паранормальне явище: Позначка Диявола").

Сюжет присвячений дівчині, яка змушена переживати один і той же день знову і знову, поки не з'ясує, хто намагається вбити її та чому.
Трі - найпопулярніша дівчина в університеті, влаштовує грандіозну вечірку з нагоди свого дня народження, куди мріє потрапити абсолютно кожен студент. Однак крута вечірка в підсумку виявляється зіпсовано з вини таємничого незнайомця в масці, який вбиває винуватицю свята. Однак доля піднесла іменинниці страхітливий подарунок - вранці Трі знову прокидається в ліжку ледь знайомого їй хлопця, поступово розуміючи, що тепер їй належить проживати один і той же день знову і знову, причому в кінці кожного з них дівчину вбиває незнайомець у масці. Але Трі не впадає у відчай, адже у неї з'явився шанс вичислити свого загадкового вбивцю.
Детективна історія в жанрі жахів стає ще більш цікавою, коли жертва розуміє, що перед нею стоїть завдання не стільки вижити, скільки зрозуміти свої помилки й змінити життя на краще.
Ролі в проекті виконали Джессіка Рот ("Ла-Ла Ленд"), Ізраель Бруссар ("Елітне суспільство"), Рубі Модайн, Чарльз Ейткен, Рейчел Метьюз та інші.

Який фільм чекаєте найбільше?
2
13%
3
20%
4
27%
1
7%
4
27%
0
0%
1
7%
Всього проголосувало: 15
Фантастична четвірка
Дивіться з 01.05.2025

telegraminstagramfacebooktiktokyoutube