Паддінгтон повертається

9 січня 2018

Велика радість для дітей та всієї родини! Скоро в кінотеатрах країни стартує продовження пригод чарівного ведмедика, який з'явився на екранах три роки тому та зібрав у прокаті понад 260 млн доларів. Це і стало приводом продовжити "Пригоди Паддінгтона".
Нові пригоди розумного, доброзичливого та найчарівнішого ведмедя на світі стартують в кіно вже з 18 січня. Далеко не всі з тих дитячих фільмів, в яких гра акторів чергується з мультиплікацією ("лайв-екшн"), забезпечують глядачеві таку радість, як "Пригоди Паддінгтона 2". У зарахуванні цієї стрічки до жанру "лайв-екшн" є навіть трохи прикрим для її чудових мультиплікаційних сцен.
Другий фільм Пола Сміта про ведмедика Паддінгтона своєю старанністю нагадує музичну скриньку, сконструйовану великим майстром. Він чудовий і як мальовнича ексцентрична комедія, і як щира ода силі добра і щирості.
Головний герой, лагідний ведмедик (озвучений Володимиром Зеленським) у наш неспокійний час цілком підходить як приклад для наслідування, а для когось - і джерела істинного натхнення.
Є у ведмедика й антагоніст: Х'ю Грант блискуче пародіює сам себе в ролі самозакоханого актора, який втратив колишню славу і знімається тепер у рекламі собачого корму.
"Пригоди Паддінгтона 2" рекомендується глядачам різних поколінь і смаків.

Який фільм чекаєте найбільше?
13
16%
6
7%
4
5%
3
4%
5
6%
6
7%
23
28%
11
13%
7
9%
4
5%
Всього проголосувало: 82
Фуріоза: Шалений Макс. Сага
Дивіться з 23.05.2024

telegraminstagramfacebooktiktokyoutube