Той, хто змінив історію

16 січня 2018
Вже з 18 січня український глядач зможе подивитися в кінотеатрах країни історичну драму "Темні часи", яка розповість про перші рішення Вінстона Черчілля на посаді прем'єр-міністра Великої Британії. Зйомки картини очолював номінант на "Золотий глобус" Джо Райт ("Спокута"), а титульну роль виконав ледь впізнаваний в гримі Гері Олдман.

За роль Черчілля Гарі Олдмен вже отримав "Золотий глобус" і впевнено йде на "Оскар" - ця номінація стане для актора другою після фільму "Шпигун, вийди геть"
Дія драми розгортається в 40-ві роки минулого століття, коли Черчілль був призначений прем'єр-міністром Великої Британії. Акцент в картині зроблений на його протистоянні членам кабінету міністрів і відмову йти на угоду з Адольфом Гітлером. За сюжетом, перш ніж стати людиною, що змінила історію, Вінстону Черчиллю доведеться пережити свої найтемніші часи...

Разом з Олдманом у зйомках взяли участь Бен Мендельсон і Лілі Джеймс, а сценарій написав Ентоні Маккарті, номінований на "Оскар" за "Всесвіт Стівена Хокінга".

Який фільм чекаєте найбільше?
1
11%
2
22%
2
22%
1
11%
3
33%
0
0%
0
0%
Всього проголосувало: 9
Нічні незнайомці
Дивіться з 25.04.2024

telegraminstagramfacebooktiktokyoutube