Отримай насолоду від фіналу

6 лютого 2018
В українському прокаті стартує показ третьої, завершальної, частини кіносенсації, яка подарувала мільйонам сердець надію на справжнє кохання. "П'ятдесят відтінків свободи" - третя і заключна частина еротичної мелодрами, заснованої на романах Е.Л. Джеймс. Режисером знову виступив Джеймс Фоулі, над сценарієм працював чоловік письменниці Найл Леонард.

За сюжетом закохана пара насолоджується розкішним життям вже в статусі подружжя. Тепер весь світ належить лише їм двом - містеру і місіс Грей. Але щастя триває недовго, оскільки несподівано з'являється ворог, який збирається мститися подружжю.
Крім Дакоти Джонсон і Джеймі Дорнан в "П'ятдесят відтінків свободи" глядачі побачать Еріка Джонсона в ролі колишнього боса Анастейші Джека Хайда, Ріту Крічу в образі сестри Крістіана Мії та Люка Граймса в ролі брата Крістіана Грея - Еліота. Крім того, Макс Мартіні знову зіграє охоронця Грея - Тейлора. Серед нових персонажів - видавець книги Анастейші Бойс Фокс (Тайлер Гоглін), архітектор Джіа Маттео (Аріель Кеббел) і охоронець Сойєр (Брент Догерті).
Готуємось до щирих почуттів на День святого Валентина!
Який фільм чекаєте найбільше?
17
18%
8
8%
4
4%
4
4%
5
5%
7
7%
25
26%
13
13%
9
9%
5
5%
Всього проголосувало: 97
Закляття. Зародження зла
Дивіться з 25.04.2024

telegraminstagramfacebooktiktokyoutube