Подорожуємо з Disney фантастичними світами

5 березня 2018
З 8 березня у прокаті стартує показ сімейного науково-фантастичного фільму "Складки часу", знятого за мотивами однойменного роману американської письменниці Мадлен Л'Енг.

Сценарій написала Дженніфер Лі, на рахунку якої робота над найкасовішою анімацією всіх часів "Холодне серце". Дорослі ролі у фільмі виконали Різ Візерспун, Кріс Пайн, Опра Вінфрі, Мінді Кейлінг і Зак Галіфіанакіс. Головну героїню, її молодшого брата та друга по школі грають Сторм Рейд, Дерік Маккейб і Леві Міллер відповідно.

У центрі історії - дівчина-підліток Мег (юна актриса Сторм Рейд), її геніальний п'ятирічний брат Чарльз Воллес (Дерік МакКейб) і однокласник Келвін О'Кіф (Леві Міллер, який грав Пітера Пена у фільмі "Пен"). Кріс Пайн грає батька Мег і Чарльза, вченого, який одного разу загадково зникає. Від таємної жінки (Різ Візерспун) діти дізнаються, що наукові експерименти батька були набагато успішніші, ніж можна собі уявити, і він навчився подорожувати крізь час і простір. Щоб відшукати батька, герої відправляються у подорожі фантастичними світами.
У режисерському кріслі кінострічки "Складки часу" - Ава Дюверном, постановниця історичного байопіку "Сельма", номінованого на "Оскар". Як пише Empire, по трейлеру видно, що Дюверном зняла масивну, магічну та досить складну історію: "Це реінтерпретація книги, - каже режисер. - Адже роман свого часу був заборонений. Бачення Мадлен Л'Енгл було таким, що цензори сказали: це занадто, занадто, занадто радикально. Так що ми вирішили привнести в цю розповідь власні фантазії й спробували адаптувати його до XXI сторіччя".

Який фільм чекаєте найбільше?
1
10%
2
20%
2
20%
1
10%
4
40%
0
0%
0
0%
Всього проголосувало: 10
Чужий: Ромул
Дивіться з 15.08.2024

telegraminstagramfacebooktiktokyoutube