Зустрічайте невтомну вісімку подруг Оушена!

11 червня 2018
На хвилі популярності серії фільмів про численних друзів Оушена гріх було не зняти історію про його подруг. Очевидно, кіномитці теж так подумали й почали працювати над виробництвом спін-офу знаменитої трилогії.

На заміну Денні Оушен і його команді приходить сестра Деббі. Після смерті брата та п'яти років у в'язниці, вона виношує план пограбування. Дівчина не збирається грабувати казино, в її планах збагатитися лише на одному, але дуже коштовному кольє (дівчатка такі дівчатка!). Єдиний варіант його добути - здійснити пограбування на щорічному Балу інституту костюма в музеї Метрополітен - знаменитому Met Gala, прямо на очах у численної охорони та під спалахами сотень камер. Самотужки Деббі, звичайно ж, не впоратися, тому вона збирає команду з восьми дівчат: Лу, Роза, Дафна, Теммі, Аміта, Констанція та Найн Болл, кожна з яких - професіонал у своїй справі. Сценарій до картини написала теж дівчина - Олівія Мілчев.

Як і в фільмі "11 друзів Оушена", картина "8 подруг Оушена" просто рясніє знаменитими, в тому числі й "оскароносними", іменами. Сандра Баллок, Кейт Бланшетт, Енн Хетеуей, Мінді Кейлінг, Сара Полсон, Аквафін, Ріанна й Хелена Бонем Картер зіграють головні ролі. Роль Лайнуса Колдуелла з оригінальної трилогії знову виконає Метт Деймон.
З чуток, у картині ми побачимо безліч інших знаменитостей, які зіграють самі себе, як гості Балу інституту костюма: Кеті Холмс, Олівія Манн, Дакота Фаннінг, Річард Армітедж, Хейлі Болдуін, Джеймс Корден, Карл Райнер, Кендолл Дженнер, Кайлі Дженнер, Адріана Ліма, Кім Кардашьян, а також Марія Шарапова і Серена Вільямс. У трейлері є сама Анну Вінтур - і її поява, як господині вечора Met Gala, цілком логічна.

Кримінальна комедія, бойовик, упакований в fashion - таке поєднання буде до вподоби й дівчатам, і чоловікам, адже кожен знайде в ньому щось своє. І в будь-якому випадку всі насміються вдосталь! На українських екранах "8 подруг Оушена" стартують 14 червня.
Який фільм чекаєте найбільше?
20
17%
11
9%
5
4%
5
4%
6
5%
7
6%
31
26%
16
13%
11
9%
8
7%
Всього проголосувало: 120
Wicked: Чародійка
Дивіться з 27.11.2024

telegraminstagramfacebooktiktokyoutube