"Смертні машини" проїдуться по кінотеатрам

27 листопада 2018
З 6 грудня в кінотеатрах країни стартує показ пригодницького фентезі блокбастера "Смертні машини". Кінострічка являється екранізацією однойменного книжкового циклу Філіпа Ріва.
Події розгортаються в пост-апокаліптичному світі після "Шістдесяти хвилинної війни", яка викликала масові геологічні потрясіння. Міста пересуваються по планеті на гігантських колесах, щоб знайти дорогоцінні природні ресурси. Підліток Том Нетсворті з могутнього Лондона волею випадку зустрічає дівчину за межами міських стін і дізнається жахливу правду про природу міст.
Над створенням епічної пригоди "Смертні машини" працювали Пітер Джексон, Філіпа Бойенс і Френ Волш - ця трійця раніше працювала над "Володарем кілець" і "Хоббітом". Режисер фільму - Крістіан Ріверс, який раніше отримав "Оскар" за найкращі візуальні ефекти до "Кінг Конгу" (2005). Головні ролі виконали Роберт Шіен ("Покидьки"), Гера Хілмарсдоттір ("Демони да Вінчі"), Хьюго Вівінг ("Володар Кілець", "Матриця"), Стівен Ленг ("Аватар", "Терра Нова") і Колін Селмон ( "Оселя зла").
Який фільм чекаєте найбільше?
4
33%
1
8%
1
8%
3
25%
2
17%
0
0%
1
8%
0
0%
0
0%
Всього проголосувало: 12
Наглядачі
Дивіться з 13.06.2024

telegraminstagramfacebooktiktokyoutube