Вторгнення з продовженням – «День незалежності: Відродження»

21 червня 2016

 

Не пропустіть в українському прокаті продовження однойменного кінохіта Роланда Еммеріха – «День незалежності: Відродження». У 1997-му фільм з Уіллом Смітом про інопланетне вторгнення отримав «Оскар» за кращі візуальні ефекти і заробив більше $ 800 млн.

Дія сиквела розгортається через двадцять років після подій оригінальної картини. На землян, які всі ці роки освоювали технології інопланетян і будували потужну систему захисту, знову нападають з космосу. Щоб відбити вторгнення прибульців і відстояти незалежність Землі, всім народам планети доведеться об'єднатися.

Неофіційний старт роботі над цим фільмом було дано ще в 1997 році. Тоді на хвилі успіху першої частини кінокомпанія 20th Century Fox заплатила сценаристу Діну Девлін кругленьку суму, щоб той написав сценарій до сіквелу. Він це зробив, але замість того щоб надати його кінокомпанії, повернув аванс: йому здалося, що він написав сценарій сиквела, що не дотягує до рівня першого фільму. Лише через майже 15 років Девлін повернувся до проекту.

Головні ролі у фільмі виконали Майка Монро, Джої Кінг, Ліам Хемсворт, Джефф Голдблюм, Вільям Фіхтнер.

«День незалежності: Відродження» потрапив у десятку найочікуваних глядачами кінопроектів 2016 року. Прийшов час насолодитися одним із головних блокбастерів цього літа!

Більше інфорамації про фільм
за посиланням.
Який фільм чекаєте найбільше?
3
17%
3
17%
5
28%
1
6%
5
28%
0
0%
1
6%
Всього проголосувало: 18
БожеВільні
Дивіться з 17.10.2024

telegraminstagramfacebooktiktokyoutube