Китайський бойовик-катастрофа в кінотеатрах країни

7 грудня 2020
В українському прокаті стартує китайський фільм-катастрофа "Вогняне небо".
Фільм "Вогняне небо" розповість про дівчину-сейсмолога, на ім'я Сяомен. У дитинстві вона втратила маму під час виверження вулкану на одному з тихоокеанських островів. Сяомен вивчилася на сейсмолога і в складі групи вчених приїжджає на той самий острів, щоб встановити ряд сучасних приладів, здатних передбачити поведінку вулканів і тектонічних плит. Біля узбережжя відкрився новий розкішний курорт, власник не бажає нічого чути про потенційну небезпеку цих місць. Здається, ось-ось почнеться ще одне нове виверження. Тепер і персонал, і постояльці курорту, і сама експедиція вчених опиняються у полоні вулкану, де всім загрожує страшна небезпека.
Бойовик і фільм-катастрофу "Вогняне небо" знімали в Китаї. Режисурою займався Саймон Вест, а за сценарій відповідали Бу Вей і Сідні Кінг. Серед продюсерів цього екшна про виживання в екстремальних умовах вулканічної активності значаться Кріс Брембл, Емма Ванг і Джиб Полемус.
У акторський складі фільму "Вогняне небо" знялися такі артисти, як Ханна Куінліван ("Хмарочос") і Джейсон Айзекс ("Лондонські поля", "Ліки від здоров'я", "Ріо, я люблю тебе"), а також Лоуренс де Стефано. Компанію їм складають китайські актори: Оуен Квонг, Ван Сюеці, Шон Доу, Хоу Тунцзян, Цзі Лінчен, Ши Лян та інші. Музику до цього видовищного бойовика "Вогняне небо" склала Пінар Топрак.
Спочатку стрічка "Вогняне небо" вийшла в китайських кінотеатрах і стала найуспішнішою вже в перший день прокату.
Який фільм чекаєте найбільше?
14
16%
6
7%
4
5%
3
3%
5
6%
7
8%
24
28%
11
13%
8
9%
5
6%
Всього проголосувало: 87
Крейвен-мисливець
Дивіться з 08.08.2024

telegraminstagramfacebooktiktokyoutube