В'язні Країни привидів: Як приручити Кейджа

24 вересня 2021
Фантастичний бойовик "В'язні Країни привидів" 30 вересня виходить на екрани кінотеатрів країни.
Режисером став японський творець Сіон Соно, який працював над такими проєктами "Одкровення любові", "Кріт" і "Холодна риба". Сценарій написали актори Аарон Гендрі ("Хор") і Реза Сиксо Сафа ("Менталіст"). "В’язні країни привидів" – перший англомовний проєкт Сіон Соно. Критики залишилися в захваті від кінострічки: вони називають його одним з найкращих фільмів режисера.
"В'язні Країни привидів" - новий проєкт за участю голлівудських зірок: улюбленця українських глядачів, оскарівського лауреата ("Краща чоловіча роль" за "Залишаючи Лас-Вегас") Ніколаса Кейджа і харизматичної Софії Бутелли.
Ніколас Кейдж грає роль безталанного грабіжника банку, який змушений вирушити на небезпечне завдання від Губернатора (Білл Моуслі). У того безвісти пропала внучка (Софія Бутелла), і тепер герой Кейджа повинен знайти й повернути дівчину. Для більшої мотивації на головного героя надягають шкіряний костюм, начинений вибухівкою, який той не може самостійно зняти. Тепер шляхів до відступу у нього немає.
Українські глядачі побачать картину на великому екрані одними з перших, оскільки у світовому прокаті, включаючи США, фільм стартує на добу пізніше.
Прем'єра фільму "В'язні Країни привидів" відбулася 31 січня на фестивалі Sundance. Знятий в стилістиці "Божевільного Макса", "Втечі з Нью-Йорка" і "12 мавп", цей новаторський бойовик з елементами стімпанк розповідає про постапокаліптичний світ, у якому після вибуху ядерної бомби зупинився час.

Який фільм чекаєте найбільше?
2
13%
3
20%
4
27%
1
7%
4
27%
0
0%
1
7%
Всього проголосувало: 15
Крашанка
Дивіться з 25.04.2024

telegraminstagramfacebooktiktokyoutube