"Бурштоні копи" на варті закону та кохання

30 вересня 2021
7 жовтня на великі екрани України голосно вриваються "Бурштинові копи" - комедія про поліцейських, створена за підтримки "Держкіно України", телеканалу НЛО TV і студії "Мамахохотала".
Українську комедію "Бурштинові копи" зняла режисерка Аліна Бухтіярова за сценарієм Романа Грищука та Івана Мелашенка. Проєкт фільму став одним з переможців конкурсного відбору Держкіно та отримав від держави 75% фінансування, що склало 11,625 млн грн. Створенню фільму сприяли Національна поліція України та Національна академія внутрішніх справ.
За сюжетом, патрульного Максима, який з дитинства мріяв стежити за правопорядком, неочікувано переводять з Києва до невеличкого селища на Житомирщині. Там столичний поліцейський зі своїм новим напарником Богданом кидають виклик бурштиновій мафії. Чи зможе Макс знайти спільну мову з колоритними місцевими копами та перемогти всесильного Бурштинового Барона? Але і це не єдина проблема відважного патрульного, якому ще необхідно повернути довіру своєї коханої дівчини.
Головні ролі у стрічці "Бурштінові копи" виконали Євгеній Янович, Олег Маслюк, співачка Аліна Паш та актриса Дар’я Петрожицька.
Який фільм чекаєте найбільше?
14
17%
6
7%
4
5%
3
4%
5
6%
6
7%
23
28%
11
13%
7
8%
4
5%
Всього проголосувало: 83
Байкери
Дивіться з 20.06.2024

telegraminstagramfacebooktiktokyoutube