Нові пригоди монстрів

21 жовтня 2021
Герої першої частини "Ми - монстри" — мама-вампір, тато-Франкенштейн, їхня дочка-мумія і син-перевертень — повертаються на великі екрани з 28 жовтня.
У новій частині "Ми - монстри 2" їх чекають не менш небезпечні пригоди та неймовірні перетворення, адже
минув вже рік відтоді, як родина Вішбоунів пережила незабутні пригоди у подобі монстрів.
Баба Яга та горбун Ренфілд часу не гаяли. Вони зрозуміли, що кохають одне одного та хочуть бути довіку разом. На своє весілля запросили усю родину. Однак у розпалі церемонії молодят викрадає дівчинка з надлюдськими можливостями – Міла Старр. Вона єдина дитина у родині міліардерів. Невдовзі її батьки зможуть сконструювати прилад, що зцілював би людей від будь-яких хвороб. Для експериментальних запусків апарата такі, як Баба Яга і Ренфілд, дуже потрібні! Аби визволити своїх улюблених дідуся та бабусю Вішбоунів доведеться знову перетворитися на монстрів.
Анімаційний фільм "Ми - монстри 2" знято спільними зусиллями мультиплікаторів із Німеччини та Великобританії. До режисерських обов’язків знову повернувся Хольгер Таппе. Цей мультфільм, як і перший, що вийшов на екрани у 2018 році, зняли за мотивами дитячої книги Девіда Сафьєра "Щаслива сім’я".
Який фільм чекаєте найбільше?
20
17%
11
10%
4
3%
4
3%
6
5%
7
6%
30
26%
15
13%
11
10%
7
6%
Всього проголосувало: 115
Wicked: Чародійка
Дивіться з 27.11.2024

telegraminstagramfacebooktiktokyoutube