Зомбі-апокаліпсис у кінотеатрах країни: "Оселя Зла: Вітаємо у Раккун-Сіті" виходить на великі екрани

25 листопада 2021
З 2 грудня в кіно вийде новий фільм жахів "Оселя зла: Вітаємо у Раккун-Сіті". Він заснований на легендарній серії ігор Resident Evil, точніше, на її перших двох частинах. Новий проєкт не є продовженням серії фільмів, знятих Полом Андерсеном із Мілою Йовович у головній ролі. "Оселя зла: Вітаємо у Раккун-Сіті" є перезапуском франшизи.
Сценаристом та режисером нового проєкту виступив Йоханнес Робертс, який зняв досить цікаві хорори "Синя безодня" та "Незнайомці: Жорстокі ігри".
За задумом Робертса, фільм "Оселя зла: Вітаємо у Раккун-Сіті" має бути більш похмурим, страшним та наближеним за атмосферою до оригінальної гри. Перелік героїв, що з’являться на екрані повністю відповідає героям гри. Аби підготувати акторів до ролі, він просив їх грати у першу гру серії. У фільмі знімалися Кая Скоделаріо (Клер Редфілд), Ханна Джон-Кеймен (Джил Валентайн), Роббі Амелл (Кріс Редфілд), Том Хоппер (Альберт Вескер), Еван Джогіа (Леон С. Кеннеді) та інші.
Нова екранізація культової відеогри занурює в оригінальний всесвіт "Оселі зла"! Історія поверне нас у 1998 рік та розкриє всі секрети загадкового Раккун-Сіті. Там, де колись знаходився успішний фармацевтичний гігант корпорації "Амбрелла", сьогодні зачаїлося глибинне зло. Чи вдасться групі тих, хто вижив, вистояти перед зловісною силою, яка вже тут?
Який фільм чекаєте найбільше?
1
33%
0
0%
0
0%
0
0%
1
33%
0
0%
1
33%
0
0%
0
0%
Всього проголосувало: 3
Пробивний чувак
Дивіться з 16.05.2024

telegraminstagramfacebooktiktokyoutube