Новий фільм Педро Альмодовара з Пенелопою Крус

28 січня 2022
З 3 лютого в українських кінотеатрах стартують покази нового фільму від "оскароносного тандему" Педро Альмодовара і Пенелопи Крус "Паралельні матері" (Madres paralelas).
Педро Альмодовар вперше запланував "Паралельних матерів" понад 9 років тому і розповів про проєкт Пенелопі Крус ще 7 років тому, а роль Дженіс завжди була закріплена за зіркою "Вікі Крістіни Барселони", "Повернення" та четвертих "Піратів Карибського моря". Окрім Крус, у фільмі зіграла інша постійна зірка Альмодовара – Россі Де Пальма разом з Айтаною Санчес-Хіхон, Ісраелем Елехальде, а також новим обличчям європейського кіно – Міленою Сміт.
Головна героїня фільму "Паралельні матері" – фотограф Дженіс (Пенелопа Крус) – живе в Мадриді, працюючи для іспанського глянцю. Її найближча подруга – редактор одного з видань, її батьківщина – в маленькому містечку в іншій частині Іспанії. На одній зі зйомок Дженіс знайомиться з харизматичним археологом і спільні інтереси призводять до роману, а роман – до незапланованої вагітності, яку Дженіс не планує переривати. У лікарні вона знайомиться зі вчорашньою школяркою Анною, у якої є своя таємниця і складні стосунки в родині. Долі двох жінок переплітаються найнеймовірнішим чином.
Минулого року картину зустріли оваціями на кінофестивалях у Венеції й Нью-Йорку, а портал Rotten Tomatoes включив її в престижну двадцятку картин з найкращими рецензіями року.
Який фільм чекаєте найбільше?
1
8%
2
17%
4
33%
1
8%
4
33%
0
0%
0
0%
Всього проголосувало: 12
Майнкрафт
Дивіться з 03.04.2025

telegraminstagramfacebooktiktokyoutube