Зворушлива комедія та режисерський дебют Ченнінга Татума

18 лютого 2022
Невдовзі, 24 лютого, в українських кінотеатрах з'явиться нова голлівудська лірична комедія з приємним післясмаком і справжнісінькою зіркою в головній ролі – фільм "Дог" з Ченнінгом Татумом.
Відзначимо, виконавець головної ролі Ченнінг Татум виступив в комедії "Дог" не тільки як актор і продюсер, але також вперше став співрежисером картини.
Ченнінг Татум вдруге у своїй кар'єрі після "Супер Майка" використав факти власної біографії, щоб створити по-справжньому щирий фільм. Цього разу – у жанрі сімейної комедії.
Нова комедія "Дог" стала спільним режисерським дебютом для Татума і його давнього друга – сценариста Ріда Кароліна, який працював раніше разом з Татумом над франшизами "Супер Майк" і "Мачо і ботан".
Картина "Дог" розповість історію дружби армійського рейнджера Бріггса і військового собаки на прізвисько Лулу. Разом вони подорожують по Тихоокеанському узбережжю, щоб встигнути на похорон їхнього спільного найкращого друга і дресувальника. У цій подорожі Бріггсу доведеться знайти спільну мову зі норовливою, але відданою собакою, а також дещо переосмислити у своєму житті.
Також у фільмі "Лог" зіграли Білл Берр ("Мандалорець", "Король Стейтен Айленда"), К'Оріанка Кілчер ("Йеллоустоун", "Новий Світ", "Алієніст") і Джейн Адамс ("Хитрощі", "Твін Пікс", "Вічне сяйво чистого розуму").
Який фільм чекаєте найбільше?
1
10%
2
20%
2
20%
1
10%
4
40%
0
0%
0
0%
Всього проголосувало: 10
Червоний
Дивіться з 14.11.2024

telegraminstagramfacebooktiktokyoutube