Життя - це бій

23 січня 2017

На українські екрани виходить перший вітчизняний спортивний екшн "Правило бою" режисера Олексія Шапарєва. Картина вже викликала значний інтерес закордоном, через що прем’єру довелося відкласти, аби продублювати її кількома мовами. На створення фільму режисера надихнули успіхи дворазового олімпійського чемпіона з боксу та чемпіона світу за версією WBO Василя Ломаченка, якого тренував батько.

У центрі фільму – історія перспективного боксера на ім’я Тарас (Влад Нікітюк). Щоб урятувати мати від страшної хвороби, молодий боксер зважується на нелегальний тоталізатор. Та виявляється, коли на кону мільйони доларів – правила боксу вже не працюють. Тут головні – Правила бою.

Особливістю картини є те, що всі бої героїв кінострічки поставив бойовий хореограф голлівудських знаменитостей Сергій Житніковський. Він ставив супербої для Джейсона Стетхема. До слова, круті голлівудські хлопці у захваті від талантів хореографа – йому вдається поєднувати в бойових сценах видовищність і реалістичність.

Фільм став дебютом в кіно для фронтмена популярного рок-гурту O’Torvald Жені Галича, а також чемпіона світу з боксу Олександра Усика. Окрім того, у фільмі знялися народні артисти України – Олексій Горбунов, Станіслав Боклан, Сергій Романюк, заслужений артист Криму Ахтем Сейтаблаєв, Анатолій Пашинін, Даша Трегубова, а також Дмитро Ступки та Поліна Логунова.

Саундтрек до фільму під назвою "Твой дух – твое оружие" написав фронтмен гурту O’Torvald Женя Галич. Окрім того, в картині прозвучать хіти Perfection гурту The Hardkiss, Рок-н-рол гурту Бумбокс, а також пісні Detach і ЯрмаКа.
Який фільм чекаєте найбільше?
2
13%
3
20%
4
27%
1
7%
4
27%
0
0%
1
7%
Всього проголосувало: 15
Суперники
Дивіться з 02.05.2024

telegraminstagramfacebooktiktokyoutube