Форсаж без гальм

10 квітня 2017


Їх кличуть нові дороги і чекають нові виклики. У команди Домініка Торрето повні баки адреналіну і драйву. Вони не шкодують своїх ворогів і бюджетів продюсерів! Серія фільмів Форсаж є найбільшою і найприбутковішою франшизою студії Universal – загальносвітові касові збори всіх частин складають понад $ 3,8 млрд.
Новий "Форсаж 8" порадує глядачів не тільки черговим поверненням улюблених персонажів, але і практично рекордною кількістю голлівудських зірок в акторському складі: Хелен Міррен, Шарліз Терон, Віном Дизелем, Дуейном Джонсоном, Джейсоном Стетхемом, Куртом Расселом, Скоттом Іствудом та багатьма іншими. Кримінальний бойовик "Форсаж 8" став першим із серії, який зняли після загибелі Пола Вокера, що грав одну з головних ролей.

Як відомо, для найкрутішої команди в світі немає нічого неможливого, поки вони разом. Однак, коли дороги героїв розходяться, починаються варіанти. Доменік Торетто знайомиться з однією з найкрасивіших жінок на планеті і за сумісництвом королевою кіберзлочинності, яка змінює його вектори як справжня супервідьма. У результаті Торетто стає ворогом власних друзів. Але ті вирішують повернути Доменіка в "лоно добра". Для цього їм доведеться вдатися до допомоги свого найлютішого ворога - Декарда Шоу.

На глядачів чекають ще більш видовищні перегони, аварії та дорогі машини, традиційно вплетені в кримінальний сюжет.

Який фільм чекаєте найбільше?
2
13%
3
20%
4
27%
1
7%
4
27%
0
0%
1
7%
Всього проголосувало: 15

telegraminstagramfacebooktiktokyoutube