Атомна помста

24 липня 2017

Детективний трилер "Атомна блондинка" виходить на великі екрани 27 липня. Фільм знятий за мотивами графічного роману Ентоні Джонстона "Найхолодніше місто", що вийшов в 2012 році. Зйомки велися в Будапешті та Берліні. Для режисера Девіда Літча це другий фільм на великому екрані після бойовика "Джон Уік". Відомо, що наступною його роботою стане "Дедпул 2 . Крім Шарліз Терон, в головних ролях знялися: Джеймс МакЕвой, Софія Бутелла і Джон Гудман.

У фільмі "Атомна блондинка" Лоррейн Бротон, агент МІ-6 вищого рівня, відправлена в Берлін для знищення жорстокої шпигунської організації, яка з невідомих причин усунула агента під прикриттям. Їй наказано співпрацювати з начальником берлінської резидентури Девідом Персивалем. Утворюючи нестійкий союз, вони пускають в хід арсенал своїх навичок, щоб запобігти небезпеці, що загрожує всій розвідувальній операції Заходу.

Відзначимо, що всі трюки у фільмі Шарліз Терон робила без допомоги каскадерів. Для цього вона щодня займалася боксом та іншими видами бойових мистецтв. "Одна з небагатьох актрис, яка робить всі трюки сама. Вона ще та зірвиголова", - прокоментував режисер Девід Леітч.

Який фільм чекаєте найбільше?
14
16%
6
7%
4
5%
3
3%
5
6%
7
8%
24
28%
11
13%
8
9%
5
6%
Всього проголосувало: 87
Озі: Поклик джунглів
Дивіться з 29.08.2024

telegraminstagramfacebooktiktokyoutube