Нове творіння Стівена Спілберга вже в кіно

27 березня 2018
В українському прокаті стартує показ екранізації Стівеном Спілбергом роману-бестселера "Першому гравцеві приготуватися", написаного Ернестом Клайном і виданого в 2011 році. Роман завоював премії "Алекс" і "Прометей" та був названий найкращим зі світу фантастики для покоління "Матриці". Права на екранізацію роману придбала компанія "Warner Brothers". У роботі над сценарієм взяв участь і автор книги.
У фільмі "Першому гравцеві приготуватися" головного героя зіграв зірка фільму "Люди Ікс" Тай Шерідан, а Олівія Кук (Емма Декоді з "Мотель Бейтсів") - його подружку. У проекті також знялися: Марк Райленс ("Міст шпигунів"), комік ТіДжей Міллер, який в 2016 році з'явився у фільмі "Дедпул", британський актор Саймон Пегг, відомий за фільмом "Типу круті лягаві", Ханна Джон-Кеймен та інші.
2044 рік, світ в руїнах. Через Велику рецесію світова економіка знаходиться в стані спаду, відчувається глобальний дефіцит ресурсів. У той же час, інтернет та ігрова культура досягла небувалих висот, отримавши таке творіння, як ОАЗІС - Онтологічний Антропоцентричний Візуально Імерсивний Симулятор - онлайн гра, створена Джеймсом Хеллідеєм та Огденом Морроу. Автор гри Джеймс Хеллідей перед смертю залишає заповіт, згідно з яким він залишив в грі три ключі й "пасхалку", відшукавши їх і пройшовши крізь лабіринти оазисом, гравець отримає всі його багатомільярдні статки. Битва за головний приз починається відразу після оголошення заповіту, однак через кілька років ніхто так і не зміг знайти першу підказку. Геніальний розробник був схиблений на культурі 80-х, що змушує Мисливців буквально вчити напам'ять фільми, серіали, пісні, події того часу, в надії, що це допоможе розгадати головоломки. Відважним Мисливцям протистоїть глобальний конгломерат зв'язку та найбільший інтернет-провайдер в світі Innovative Online Industries або IOI, головною метою якого є захоплення ОАЗІСу.
Який фільм чекаєте найбільше?
14
17%
6
7%
4
5%
3
4%
5
6%
6
7%
23
28%
11
13%
7
8%
4
5%
Всього проголосувало: 83
Дикий робот
Дивіться з 17.10.2024

telegraminstagramfacebooktiktokyoutube