Новий фільм від творців "1 + 1" виходить на екрани

3 лютого 2020
Творці хіта "1+1" Олів'є Накаш й Ерік Толедано цього разу вирішили показати, що відчувають люди з аутизмом. Історія "Особливих", заснована на реальних подіях, розповідає про соціальні проблеми крізь призму гумору.
У 2019 стрічка стала фільмом закриття Каннського кінофестивалю. Подивитися "Особливих" з Венсаном Касселем в головній ролі глядач вже може в кінотеатрах країни.
Одну з головних ролей, Маліка, зіграв володар премії "Сезар" Реда Катеб. Прототипом його персонажа став Дауд Тату, молодий педагог з Сен-Дені, який працював з дітьми з розладами аутичного спектру. У ролі Бруно знявся Венсан Кассель, лауерат премії "Сезар".
В основі фільму "Особливі" - реальна історія паризької соціальної служби "Голос праведників", яка допомагає дітям та підліткам з вадами розвитку, що вирізняються особливо агресивною поведінкою та потребують чи не цілодобового догляду. Організація працює нелегально, однак саме завдяки їй особливі діти не лишаються покинутими напризволяще, замкненими у чотирьох стінах у Богом забутих інтернатах. Саме завдяки їй вони мають можливість бути між людей, вчитися кататися на ковзанах, любуватися природою, займатися творчістю та відчувати себе, врешті, потрібними. Не зважаючи на все це, головною колізією фільму стає перевірка Державної соціальної інспекції, кінцевою метою якої є закриття закладу.
Який фільм чекаєте найбільше?
17
17%
8
8%
4
4%
4
4%
5
5%
7
7%
25
26%
13
13%
9
9%
6
6%
Всього проголосувало: 98
Трансформери один
Дивіться з 10.10.2024

telegraminstagramfacebooktiktokyoutube