Найнезвичніший фільм MARVEL незабаром в кіно

28 жовтня 2021
4 листопада 2021 року в український прокат виходить один із найочікуваніших та найзагадковіших фільмів осені – "Вічні", супергеройська драма. На роль режисера серед багатьох кандидатів вибрали Хлої Чжао — американську режисерку китайського походження, яка ніколи не працювала в жанрі супергеройського кіно, але полонила студію своїм поглядом на франшизу. Цього року Хлої Чжао здобула премію "Оскар" у номінаціях "найкращий фільм" і "найкращий режисер" за картину "Земля кочівників", і стала другою жінкою-режисером в історії, що дістала цю нагороду. Сьогодні Хлоя Чжао вважається однією з найцікавіших режисерок сучасності й увесь кінематографічний світ стежить за нею дуже уважно.
Традиційно супергеройське кіно збирає кращих з найкращих акторів — здатних не тільки привернути увагу медіа й зібрати касу, а й перетворити комікс Marvel на захопливе та змістовне видовище. Оскільки "Вічні" — це команда героїв, то у фільмі Marvel зібрався цілий ансамбль знаменитостей, які зіграли супергероїв: Анджеліна Джолі з’являється в ролі Тени, Сальма Гаєк — у ролі Аджакі, Річард Медден — Ікаріса, Кумейл Нанджіан — Кінго, Браян Тайрі Генрі — Фастоса, Лорен Рідлофф — Маккарі, Лія Макг’ю — Спрайта, Дон Лі — Гільгамеша, Кіт Гарінґтон — Дейна Вітмена, Джемма Чан — Серсі, Баррі Кеоган — Друїга.
Супергеройський фільм "Вічні" заснований на коміксах Marvel.
Кінострічка " Вічні" познайомить глядачів з над расою, чиї представники мають особливі здібності та живуть тисячоліттями. Вони не втручаються в хід людської історії, але після того, як після подій фільму "Месники: Фінал" прокинулася якась сила, яка загрожує Землі загибеллю, Вічним доведеться зупинити прийдешній апокаліпсис.
Новий фільм "Вічні" стане третьою картиною в четвертій фазі кіновсесвіту Marvel. Робота над стрічкою почалася ще у 2018 році, а її бюджет становить 200 мільйонів доларів.
Який фільм чекаєте найбільше?
20
18%
10
9%
4
4%
4
4%
6
5%
7
6%
30
27%
14
13%
10
9%
7
6%
Всього проголосувало: 112
Не говори зі злом
Дивіться з 12.09.2024

telegraminstagramfacebooktiktokyoutube